Végre kiderült kit rejt a sötét alak

,,Készen állsz, hogy elutazz ebbe a dimenzióba és új világokat fedezz fel?” Ezzel a kérdéssel kezdődik a 4. szezont bemutató videó, amit nem sokkal ezelőtt töltöttek fel a Just Dance hivatalos Youtube oldalára.

Ez a szezon is több részből fog állni, mint ahogy azt már megszokhattuk.
Az első rész szeptember 9 és 23 között fog tartani, ahol máris belepillanthatunk a Just Dance 2022-be a Rock Your Body-nak köszönhetően, ami 2 hétig elérhető lesz az Unlimitedben, azonban ezután már csak az új játékban látjuk viszont. A jól ismert Old Town Road és a Lights limitált ideig kipróbálható lesz, Unlimited előfizetés nélkül is. A jó szokásokat megtartva, régi klasszikusok is belekerülnek az Unlimited gyűjteménybe, Szeptember 18-tól a Jump a Studio Allstars-tól is a részese lesz.

A második részben, október 7-től 28-ig újabb két exkluzív táncot kapunk, illetve még egy táncot kipróbálhatunk a Just Dance 2022-ből. Ezekről azonban több információt még nem árultak el. Ebben a részben is újabb, előző részekből már ismert táncokat kapunk vissza:

  • október 7: One Direction – Kiss You
  • október 14: Jennifer Lopez Ft. Pitbull – On The Floor
  • október 21: The Pussycat Dolls – When I Grow Up

A videó végén pedig a játékkészítők bíztatnak minket, hogy csatlakozzunk ehhez a csodálatos utazáshoz az “utazó” szezonban.