Újabb bejelentések és eddig nem látott karakterek

Hivatalos bejelentések

Extrém tánc, saját dal és egy, amit máris ki lehet próbálni. Röviden így lehetne jellemezni az e heti bejelentést. A forgatókönyv a szokásos, két új dal és egy extrém tánc egy, már korábban bejelentett zenére.

Kezdjük a legérdekesebbel: a Just Dance saját bandája készített egy zenét. Ismerős lehet, ugyanis ezt hallhattuk a rövid bemutató videók végén. Korábban is készült már saját dal a játékba, az All You Gotta Do (Is Just Dance) és a Sugar Dance is közéjük tartozik.
Érkezett alternatív tánc a Feel So Special-re, amely valószínűleg extrém besorolást fog kapni. A harmadik tánc pedig J Balvin és Bad Bunny közös dala, a Yo Le Llego. A Just Dance 2020 negyedik szezonjának köszönhetően a Yo Le Llego máris elérhető egy hétig az Unlimited előfizetőknek.

Új karakterek

A Just Dance hivatalos Twitter profilján megjelent egy poszt, amiben az amerikai táncosokat szólítják fel, hogy menjenek szavazni. Ez önmagában nem lenne érdekes, de a csatolt képen két, eddig be nem mutatott karakter látszódik.

A panda biztosra vehető, hogy egy Kids koreográfiát fog táncolni, míg a bal táncos pedig egy ,,normál” táncban köszön majd vissza a játékban.