Új Just Dance Now design

A Just Dance Now alkalmazás és a hozzá tartozó weboldal is megkapta a felhasználói felületet, amit már nagyon jól ismerünk és szeretünk a Just Dance 2019 és 2020 játékokból.

A frissítésre már szükség volt, hiszen eddig a JD 2018 szinei és témája köszönt vissza, ami valljuk be, már egy kicsit idejétmúlt volt.
Az új kinézettel új funkciók is megjelentek. Vegyük is sorba a változásokat:

  • Design: A modern és letisztul felülettel, valamint az alsó navigációs sávval felhasználóbarátabb lett a használat.
  • Playlist: A konzolos játékokhoz hasonlóan már itt is elérhetőek lejátszási listák. Sajátot még nem készíthetünk, de mindenki fog találni magának valót a jelenleg elérhető 13-ból.
  • Songs: A Just Dance Now katalógusa minden hónapban frissül. Folyamatosan kerülnek bele JD 2020-as táncok, illetve Unlimited Exkluzívak is.
  • News: A hírek oldalon értesülhetünk az újdonságokról. Ezek közé tartozik egy új tánc vagy lejátszási lista bekerülése a Now alkalmazásba.
  • Keresés: A táncok közötti keresés még egyszerűbbé vált. A táncok rendezését már nem csak betűrend szerint tudjuk beállítani, de a táncosok száma szerint is. Ehhez tartozik a jobb oldalon megjelenő betűk vagy számok, listázástól függően.
  • 5 csillag + rang: Ide is megérkezett 11.000 pontért a SUPERSTAR és a 12.000 pontért járó MEGASTAR rang.

A Just Dance Now elérhető mindenki számára. Egy okostelefon, egy számítógép/laptop/tablet és stabil internet kapcsolatra van csak szükség és máris indulhat a tánc!