Szolgáltatások

Célunk, hogy népszerűsítsük Magyarországon a Just Dance játékot, ezért egyéni Just Dance események szervezését vállalunk. Nézz szét szolgáltatásaink között, amely tartalmaz csapatépítőt, születésnapi rendezvényt, lánybúcsút és helyszíni kitelepülést is! Amennyiben szeretnél egy profi csapat által előkészített és levezényelt Just Dance eseményt, ne habozz és vedd fel velünk a kapcsolatot az info@justdance.co.hu email címen vagy Facebook Messengeren.

Csapatépítő

Ha csapatépítő programon gondolkodsz, de még nem született meg a remek terv, a Just Dance az egyik legjobb választás! Legyen szó egyéni vagy csapatversenyről, csoportos táncolásról, vetélkedő állomásáról, netán közös kalóriaégetésről, a Just Dance mindenre alkalmas.

Születésnap

Keresve sem lehetne összetettebb és mozgalmasabb születésnapi programot találni, mint egy Just Dance témájú délutánt vagy estét. Az egymás elleni versengéstől, a duettek táncolásán át, egészen a csoportos twerkelésig minden lehetséges! Zenei téren is színes a skála, ugyanis több stílus és évtized is képviselteti magát a játékban, így garantáltan mindenki talál a kedvére valót. A szülinapi torta kalóriák elégetésére a legjobb móka.

Lánybúcsú

A lánybúcsú egy meghatározó élmény a leendő arának. Ha a cél egy szórakoztató és egyben megmozgató privát csajos program, a Just Dance biztosan nem okoz csalódást! Bármikor ki lehet hívni a menyasszonyt egy táncpárbajra, ahol kiderül melyikőtöknek van nőiesebb mozgása vagy ki vállalja be a bolondos táncok egyikét.

Kitelepülés

Számos rendezvényen, családi napon részt vettünk már standos kitelepüléssel, ahol megtáncoltatjuk az oda látogatókat. Egyéni igény esetén pedig versenyeket is lebonyolítunk.

Just Dance Mánia Portfólió

Tekintsd meg portfóliónkat, ahol eddigi tevékenységeinket foglaltuk össze!