Minden, amit eddig tudunk a Just Dance 2021-ről

A Ubisoft hivatalosan is bemutatta a Just Dance 2021 első 11 táncát, amiről korábban írtunk. Most pedig megjelent egy közlemény, amelyben szó esik a megjelenésről és a támogatott konzolokról.

A Just Dance 2021 november 12-én jelenik meg PS4, Xbox One, Switch és Stadia konzolokra, amely 40 új dalt fog tartalmazni. Az előadók között olyan nevek szerepelnek, mint Lizzo, Billie Eilish, és Dua Lipa. A Just Dance 2021-ben új játékmód is várható, a quickplay, amelyben véletlenszerű mozdulatokat kell utánozni, emellett egy fejlettebb World Dance Floor érkezik, ahol más játékosokkal lehet táncpárbajt vívni.

A Just Dance 2021-ben megtalálható lesz a már ismert és szeretett co-op mód, a kalóriaégető Sweat mód és a legifjabbnak szánt Kids mód gyerek zenéi. A játék megvásárlásával mindenkinek elérhető lesz az Unlimited szolgáltatás 30 napig, amellyel több mint 550 visszatérő és exklúzív tánc próbálható ki. Természetesen a Just Dance Controller App-ot támogatja a játék, így akár hatan is tudnak a telefonukkal a kezükben táncolni.

A Just Dance 2021 november 12-én jeleik meg Switch, PS4, Xbox One és Stadia eszközökre, majd megjelénésüket követve a PS5 és az Xbox Series X is a támogatott konzolok közé fog tartozni.

Ha kíváncsi vagy az eredeti, angol közleményre, IDE kattinta tudod elolvasni, magáról a Just Dance játékról pedig ITT olvashatsz bővebben.