Megérkezett a Just Dance 2022

November 4-én végre debütált a Just Dance széria legújabb játéka, amely a szokásos számozásnak köszönhetően a 2022 nevet viseli.

Ugyan már a múlt héten megjelent, a játék a tegnapi napon vált teljessé. Az első napon 40 klasszikus és 13 alternatív tánc jelent meg, valamint a tegnapi nap folyamán érkezett meg a My Way. A táncok listáját ITT találjátok.

A menü nem változott: elérhető a Kids mód, ahol nem fogadja új tánc a legfiatalabb táncosokat, csupán a korábbi játékok gyerek táncait csoportosítja. Található még egy Quick Play nevű rész is, ami random táncot ad nekünk, így nem kell azon agyaljunk, hogy mit is táncoljunk.

Visszatér természetesen a World Dance Floor is a JD 2021-ből már ismert ,,szobás” rendszerrel, ami elkülöníti a kezdő és a már profibb táncosokat, így mindenki egyenlő esélyekkel indul a Tournamenteken.

Most is lesznek előre elkészített lejátszási listák és mi is tudunk majd újakat létrehozni.
A profilunkat a már megszokott módon tudjuk csinosítani, elérhető az Avatar, a Skin és az Alias rész.

A pontozás is a szokásos módon töténik: XBOX One és PlayStation 4 konzolokon a megfelelő kamerával, Nintendo Switch-csen pedig a Joy-Con érzékelőkkel. A többi konzolon csak a Just Dance Controller alkalmazással szerezhetünk csillagokat
Az alkalmazás minden konzollal kompatibilis, beleértve a külön felsoroltakat is.

A felhasználói felületben nem történt túl sok változás, de a táncok és az utómunkák minőségében annál inkább. Bátran kijelenthető, hogy ez a Just Dance játék kapta eddig a készítők legnagyobb figyelmét.