Just Dance 2020 – It’s Showtime

A Just Dance 2020 elérkezett a negyedik és egyben utolsó szezonjához. Az It’s Showtime névre keresztelt záró szezon sok új táncot és remek visszatérő táncokat hoz magával. A menet a szokásos, lesz egy elő szezoni rész, a ,,PARTY” és a főbb szezoni rész, a ,,GALA”. Vegyük is sorba milyen újdonságokra kell számítanunk.

SHOWTIME PARTY
A Showtime Party szeptember 10-től 24-ig tart. Ez idő alatt Unlimited előfizetés nélkül is lehet táncolni a Don’t Stop Me Now-ra és a Bang Bang-re. Emellett a Just Dance 2-ből ismerős Chicken Payback bekerül az Unlimited listába egy új, exkluzív tánc társaságában.

SHOWTIME GALA
A Showtime Gala keretén belül 3 új és 3 visszatérő tánccal fog bővülni az Unlimited lista október 15 és november 5 között. Az új zenékről még nem fedték fel a leplet., de a visszatérő táncokat ismerni: Jungle Boogie (JD2), I Don’t Feel Like Dancin’ (JD3), Dark Horse (JD2015). Ezenkívül új Playlist-ek (lejátszási listák) is érkeznek.

WORLD DANCE FLOOR CONTENT
A szezon ideje alatt a World Dance Floor-on is lesznek újdonságok: új Boss család, Tournament-ek (versenyek) és Happy Hour-ok.