Ajándék egy hónapnyi Unlimited

Az elmúlt hetek során a Ubisoft ingyenessé tette pár játékát, hogy segítse az otthon maradást. Most viszon a Just Dance rajongókra is gondoltak, hiszen ingyen kapunk újabb egy hónapnyi Unlimited hozzáférést! Sajnos ezt azonban nem mindenki kapja meg. Nézzük a feltételeket:

Xbox One és Nintendo Switch felhasználók:

Azon felhasználóknak, akiknek VAN érvényes Unlimited előfizetésük vagy az első hónapnyi trial verziót használják: Ez az ajándék egy hónap az éppen érvényes hozzáféréshez pluszban adódik hozzá. A Switch felhasználóknak azzal a fiókkal kell belépniük, amellyel az Unlimitedet használták.

Google Stadia felhasználók:

Azon felhasználóknak, akiknek NINCS érvényes Unlimited előfizetésük: Az ajándék egy hónap unlimited-del hozzáférnek a több mint 500 tánchoz.
Azon felhasználóknak, akik az első hónapnyi trial verziót használják: A trial verzió felfüggesztésre kerül és az ingyenes események előtt kapják meg az extra napokat.
Azon felhasználóknak, akiknek VAN érvényes Unlimited előfizetésük: Sajnálatos módon az extra egy hónapnyi Unlimited nem vehető igénybe.

PlayStation 4 felhasználók:

Azon felhasználóknak, akiknek VAN érvényes Unlimited előfizetésük: Sajnálatos módon az extra egy hónapnyi Unlimited nem vehető igénybe.

Azon felhasználóknak, akiknek NINCS érvényes Unlimited előfizetésük: Az ajándék egy hónap unlimited-del hozzáférnek a több mint 500 tánchoz.

Az eredeti cikket IDE kattintva tudjátok elolvasni.